Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Aangepaste Openingstijden (zomer 2023)

Aangepaste Openingstijden (zomer 2023)

Geplaatst op: 13 juli 2023


Gedurende de zomer(vakantie) is Van den Noort u graag van dienst. Tijdens de bouwvakvakantie (week 31 t/m 33) gelden er echter voor sommige locaties wel aangepaste openingstijden. Wij houden u hier graag van op de hoogte.

Tijdens de bouwvak bent u welkom op de volgende locaties tijdens de aangepaste openingstijden:

  • Zandwinning Moerse Dreef: gesloten.
  • Recycling Waalwijk: maandag t/m vrijdag 08.00 - 12.30 uur en zaterdag gesloten.
  • Recycling Dongen: maandag t/m vrijdag 07.00 - 17.30 uur en zaterdag 07.00 - 12.30 uur.
  • Het hoofdkantoor in Dongen blijft de gehele zomer gewoon bereikbaar via 0162 - 372550.

UPDATED: zaterdag 19 augustus is zowel het Hoofdkantoor als Recycling Dongen gesloten.

Bouwvakborrel

Om de zomervakantie alvast in te luiden, werd het personeel van Van den Noort eerder al getrakteerd op de jaarlijkse bouwvakborrel in juli. Het programma zat vol met gezelligheid, tropisch warm weer en goed eten. Het was een geslaagde, zonnige en gezellige dag en we wensen iedereen een fijne zomer(vakantie) toe.

Ga zorgeloos op vakantie met een schone kliko of container

Helaas brengen de zomer en de warmte ook minder fijne gevolgen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan overlast door insecten zoals fruitvliegen en maden in uw container of kliko. Bijna ieder huishouden heeft hier, voornamelijk tijdens de warme maanden, last van. Deze insecten zijn niet alleen vervelend, maar kunnen ook een gevaarlijke bron van ziekteverwekkers zijn. Het bestrijden of - liever nog - het voorkomen van deze vliegjes en insecten, is gelukkig niet onmogelijk. Lees onze tips over het bestrijden van fruitvliegjes en maden in uw kliko of container en ga zorgeloos op vakantie! Voor zakelijke klanten die dergelijk overlast willen voorkomen op hun terrein, raden we een ondergrondse container aan.

Weeg uw caravan op ons terrein in Dongen

Gaat u eropuit met de caravan deze zomer? Mocht u de caravan nog willen wegen voor vertrek, kunt u uiteraard gebruikmaken van onze weegbrug in Dongen. Kom langs op De Leest 26 en ga zo veilig op reis. Wij staan tijdens de bouwvak dus gewoon voor u klaar zoals u van ons gewend bent. Heeft u een vraag over de aangepaste openingstijden of iets anders? Neem contact op met onze afdeling KOOP door te bellen naar 0162 - 372 550 of stuur uw vraag naar contact@vandennoort.nl. Vanuit ons familiebedrijf wensen we u een fijne zomer(vakantie) toe. Maak er een mooie zomer van!