Bezoek onze Open Dag op zondag 15 september! Ontdek het bedrijf en ontmoet ons team. Meer informatie vind je hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Details jubileumviering

Details jubileumviering

Geplaatst op: 06 sep 2024


Van den Noort Bedrijven viert dit jaar het tachtigjarig bestaan. De voorbereidingen voor ons jubileumweekend van 12 t/m 15 september zijn in volle gang! De jubileumviering vindt plaats vanaf donderdag 12 tot en met zondag 15 september.

Op donderdag 12 september wordt het jubileumweekend afgetrapt met rondleidingen voor diverse zakelijke genodigden. Op vrijdag gaat het feest verder met een speciale, educatieve ochtend voor enkele basisschoolklassen. Zaterdag staat in het teken van een sprankelend jubileumfeest, waarbij de mijlpaal van het Dongens familiebedrijf in besloten kring wordt gevierd. Medewerkers, vrienden en familie komen samen om te proosten op tachtig jaar geschiedenis en de ambities voor de toekomst. Tijdens deze feestelijke avond wordt ook stilgestaan bij het tienjarig jubileum van de directie Joyce, Babs en Cees van den Noort die geheel bestaat uit de derde generatie Van den Noort.

Goede doelen

Van den Noort is trots op haar diepe wortels in de gemeenschap van Dongen en hecht het veel waarde aan lokale betrokkenheid. Tijdens het jubileumweekend worden er daarom donaties opgehaald ten behoeve van twee lokale stichtingen: Stichting Pim en Stichting Dongense Jeugdraad. Mocht jij ook nog een donatie willen doen, kan dat via deze betaallink: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=EV3nmU17Q1iDhDBNwZ6QNA

Open dag: een kijkje achter de schermen

Op zondag 15 september worden de deuren open gezet tijdens de Open Dag. Bezoekers krijgen de unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen en meer te leren over de werkzaamheden, de diverse afvalstromen enzovoorts. Sta oog in oog met ons materieel en kom meer te weten over het recyclingproces.

Kom langs en vier mee

Met een unieke kindervoorstelling, springkussen, diverse activiteiten, rondleidingen en demonstraties is deze Open Dag een feestelijke gelegenheid voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom om dit bijzondere jubileum te vieren van 12:00 tot 17:00 uur aan De Slof 36, Dongen. 

Voor alle vragen en/of onduidelijkheden, mag je contact opnemen met de Afdeling Communicatie via communicatie@vandennoort.nl.