Bezoek onze Open Dag op zondag 15 september! Ontdek het bedrijf en ontmoet ons team. Meer informatie vind je hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

In memoriam | Toon van den Noort

In memoriam | Toon van den Noort

Geplaatst op: 22 mei 2024


Met diep verdriet delen wij het overlijden van Toon van den Noort, oud-directeur en vader van Cees van den Noort. Toon is dinsdagmiddag 21 mei op 77-jarige leeftijd in het bijzijn van zijn dierbaren overleden.

Toon heeft vanaf 1964 een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en groei van ons familiebedrijf. Hij heeft in ruim 50 jaar betrokkenheid de organisatie laten uitgroeien tot een zelfstandig, onafhankelijk bedrijf. Mede dankzij zijn visie en leiderschap heeft hij gezorgd voor een solide fundering waarop we verder konden bouwen. Zijn inzet heeft een blijvende impact gehad op het succes van ons bedrijf.

Toon was al enkele jaren met pensioen maar wij zullen zijn lach, zijn humor en zijn hart voor de zaak nooit vergeten. Toon stond bekend om zijn vastberadenheid en heeft een blijvende indruk achtergelaten op iedereen die met hem heeft samengewerkt.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw Geertje, naar Cees en zijn kinderen Jim en Lot, en naar iedereen die door dit verlies is geraakt. We wensen iedereen veel sterkte toe met dit grote verlies. 

 

- Directie Van den Noort