Bezoek onze Open Dag op zondag 15 september! Ontdek het bedrijf en ontmoet ons team. Meer informatie vind je hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Update marktontwikkelingen en het effect op de tarieven per 1-1-2024

Update marktontwikkelingen en het effect op de tarieven per 1-1-2024

Geplaatst op: 22 dec 2023


Met het einde van 2023 in zicht, zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het jaar 2024, waarin we enkele belangrijke ontwikkelingen willen delen die van invloed zijn op onze tariefbepaling.

Marktontwikkelingen afvalbranche 2024

Met de recente focus van de overheid op een circulaire economie en het verminderen van restafval, komt er wederom een belastingverhoging op het verbranden van restafval. Ook de aanschaf van transportmiddelen en containers, de stijgende lonen, verzekeringen en de hoge energie- en dieselkosten spelen een significante rol in het bepalen van onze tarieven voor de inzameling en verwerking van uw afvalstromen.

Wat betekent dit voor u?

Vanwege deze marktontwikkelingen zijn wij helaas genoodzaakt om onze verwerkings- en transporttarieven te herzien. Zodra alle kosten definitief zijn vastgesteld, indexeren wij zorgvuldig de nodige wijzigingen betrekking tot uw transport en afvalstromen. Op uw eerste factuur met betrekking tot orders van januari 2024 ziet u welke tariefswijzigingen eventueel voor u van toepassing zijn.

Heeft u nog vragen?

Deze verandering brengt mogelijk ook uit uitdagingen voor u mee, maar het biedt ook kansen om samen te werken aan een duurzamere toekomst. Wij staan ook in het nieuwe jaar weer graag voor u klaar om u te helpen bij het efficiƫnter inrichten van uw afvalproces en hiermee de eventueel oplopende kosten voor uw restafval te verminderen.

Bij meer interesse voor advies op maat of met overige vragen, kunt u contact met ons opnemen via 0162 37 25 61, sales@vandennoort.nl of uw accountmanager. We bedanken u voor het vertrouwen en onze samenwerking. Ook in 2024 zijn wij u weer graag van dienst en kunt u rekenen op de vertrouwde service en kwaliteit van Van den Noort.

Namens de directie van Van den Noort B.V. wensen wij u fijne feestdagen en een prettig jaareinde toe!