Bezoek onze Open Dag op zondag 15 september! Ontdek het bedrijf en ontmoet ons team. Meer informatie vind je hier.

Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Gespot.... Nieuw geveldoek

Gespot.... Nieuw geveldoek

Geplaatst op: 22 jan 2024


2024 gaat een bijzonder jaar worden voor Van den Noort.

Speciale uitvoering

Het 80-jarig jubileum wordt steeds meer zichtbaar. Zo zijn de vlaggen op het hoofdkantoor recent vervangen door een speciale uitvoering voor het 80 jaar en nu ook het geveldoek! Op het doek is de foto van Kees van den Noort te zien met paard en kar. Zo is de oprichter van het familiebedrijf destijds in 1944 gestart met het ophalen van afval. 

Betrouwbare afvalpartner

Dit heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf vandaag de dag een solide en gezond familiebedrijf is in de afvalbranche. Blijven ontwikkelen en dagelijks op zoek gaan naar de meest duurzame oplossing voor alle afvalstromen van onze klanten, maakt Van den Noort een betrouwbare afvalpartner en toonaangevende dienstverlener in de regio. Van inzamelen tot aan het verwerken van het afval.

Jubileumjaar

September 2024 wordt extra feestelijk! Blijf ons volgen.

Open dag - 15 september 2024

In het weekend van 14 en 15 september 2024 vieren we met trots het tachtigjarig bestaan van Van den Noort. Samen gaan we deze bijzondere mijlpaal dan natuurlijk ook vieren, maar ook stellen we ons terrein op zondag 15 september open voor alle geïnteresseerden die graag een kijkje willen komen nemen. Zo kun je van dichtbij onze vernieuwde sorteerlijn bewonderen, staan al onze diverse voertuigen en materieel opgesteld en kun je de verschillende afvalstromen zien welke wij allemaal verwerken.