Vul uw postcode in om definitieve prijzen te zien. X

Vakantieborrel 2023

Vakantieborrel 2023

Geplaatst op: 10 juli 2023


Afgelopen zaterdag 8 juli was het weer tijd voor ons jaarlijkse personeelsuitje. Het was een dag vol plezier en teambuilding voor al onze gewaardeerde collega's. We geloven dat hard werken beloond moet worden en daarom trokken we eropuit om samen een geweldige dag te beleven in het bos rondom Dongen voor allerlei teambuildingactiviteiten en gezelligheid.

Teambuilding

Onze uitstap begon met een verfrissend drankje om iedereen in de stemming te brengen voor een dag vol avontuur en samenzijn. We begaven ons naar het prachtige bos in Dongen, waar een reeks teambuildingactiviteiten op ons stonden te wachten. In de schaduw van de bomen gingen we in teams de uitdaging aan om zoveel mogelijk munten te verzamelen. Het spel werd echter enigszins bemoeilijkt door diverse spionnen die ons probeerden te dwarsbomen. Ondanks deze tegenwerking voerden we verschillende opdrachten met veel enthousiasme uit, zoals zaklopen, codekrakers en touwtrekken. De competitieve geest zorgde voor veel gelach en teamgeest.

King of Bingo

Na een geslaagde middag was het tijd voor een welverdiende pauze. Het weer was perfect voor een verfrissend ijsje tussendoor. Vervolgens keerden we terug naar het gezellige terras van Den Hespel, waar de barbecue werd aangestoken. De avond werd afgesloten met vermakelijk entertainment onder leiding van de King of Bingo. Er werd gelachen, gezongen en prijzen gewonnen, waardoor de avond een onvergetelijke afsluiting werd van een geweldige dag. Terwijl we terugkijken op dit fantastische personeelsuitje, willen we iedereen alvast een welverdiende zomervakantie wensen, vol ontspanning en plezier.

Reken ook op onze service tijdens de bouwvak

Hoewel de vakantieperiode in volle gang is, willen we u laten weten dat u tijdens de zomer van 2023 nog steeds op onze service kunt rekenen. We staan zoals gebruikelijk voor u klaar, hoewel sommige van onze locaties aangepaste openingstijden hanteren. We vragen u vriendelijk om hier rekening mee te houden voordat u een van onze vestigingen bezoekt. Als u vragen heeft over het huren van een container of een van onze andere diensten, kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling KOOP via 0162 - 372 550 of door een e-mail te sturen naar contact@vandennoort.nl. We helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw behoeften tijdens de bouwvakperiode worden vervuld.